Affiliate Marketing: hoe je er veel geld mee verdient! | Online-inkomen.nl
Online-inkomen.nl - dé website voor iedereen die een online inkomen wilt creëren!
Affiliate Marketing 29 november 2019
mm
Stan Luijk 1 reactie

Wil je veel geld verdienen met affiliate marketing? Dan gaat dit jou zeker helpen! Al meer dan 1000 mensen zijn je voorgegaan!

Ja! ik wil veel geld verdienen!

Ben je opzoek naar financiële vrijheid en optimale ontspanning in je leven? Dan is affiliate marketing de perfecte oplossing voor jou! In dit artikel vertel ik je alles wat je erover moet weten.

Banner Affiliate Marketing Revolutie

Laat ik met de deur in huis vallen: affiliate marketing is dé oplossing voor iedereen! Jong of oud, klein of groot, echt iedereen kan het.

Hetgeen waar de mens het meeste van kan genieten is ontspanning. Het probleem is alleen dat je hier helemaal niet optimaal aan toe komt als je bijvoorbeeld een 9 tot 5 baan hebt.

Door met dit online verdienmodel te beginnen creëer je een stabiel en passief inkomen. Je hoeft nooit meer naar je baas toe om goedkeuring voor vakantie te krijgen! Je hebt de touwtjes in eigen handen en kunt gaan en staan waar je maar wilt!

Wat is affiliate marketing?

Het is heel simpel: je promoot een product van een adverteerder (bijvoorbeeld Bol.com). Als dit product via jou affiliate website verkocht wordt, verdien jij een bepaald bedrag commissie over deze verkoop. Jij bent dus de tussenpersoon in dit gehele proces.

De affiliate wordt niet alleen niet per verkoop betaald. Hij  kan ook betaald worden per ‘klik‘ , per ‘lead‘ of per ‘pageview‘.

Maar waarom biedt een adverteerder mij commissie aan?

Dat zit zo: als een bedrijf een product voor €50,- euro verkoopt en dit product heeft laten maken voor €5,- euro, dan heeft hij dus €45,- euro winst. Als de commissie van dit product €10,- euro bedraagt zal hij nog €35,- euro winst maken. Het voordeel voor de adverteerder is dat hij geen risico loopt. Als de affiliate zijn product niet verkoopt hoeft de adverteerder ook geen commissie te betalen en is hij dus niet aan vaste kosten verbonden.

Verschillende groepen

In de affiliate marketing wereld zijn verschillende actoren aanwezig.

 • Affiliate: diegene die het product aanbiedt op bijvoorbeeld zijn website. Als hij het product weet te verkopen, verdient hij hier een afgesproken commissie over.
 • Adverteerder: diegene die het product aanbiedt aan de affiliate, zodat hen deze kunnen promoten. De adverteerder verstrekt een affiliate link, promotiemateriaal en uiteindelijk de commissie over het verkochte product.
 • Affiliate netwerk: de koppeling tussen de affiliate en de adverteerder. Een adverteerder kan op een affiliate netwerk zijn product plaatsen. Affiliates kunnen uit de producten van verschillende adverteerders kiezen op deze netwerken. Een bekend affiliate netwerk is Paypro.

Een verdienmodel voor iedereen

Affiliate marketing is het verdienmodel voor iedereen. Alhoewel, niet voor iedereen. Als jij affiliate marketing hebt opgezocht met de intentie om ‘even snel geld te verdienen’ gaat het je niet lukken.

Affiliate marketing is dus voor iedereen, maar je zult er wel iets aan moeten doen. Je zult veel energie en doorzettingsvermogen nodig moeten hebben om het voor elkaar te krijgen. Je zult niet na de eerste maand al spectaculaire resultaten zien, maar dit komt vanzelf.

Een techneut of gespecialiseerd webdesigner hoef je voor dit verdienmodel niet te zijn. Dat hebben we te danken aan de Affiliate Marketing RevolutieHet gehele ‘technische deel’ wordt als het ware voor je gedaan. Het inrichten van je website wordt je op een presenteerblaadje voorgelegd, je hoeft het alleen na te doen.

Nog een reden waarom affiliate marketing voor iedereen weggelegd is, is omdat je er weinig tot geen investeringsgeld voor nodig hebt. Het enige wat ik je echt aanraadt is de Affiliate Marketing Revolutie kopen. Ik raadt je dit aan, omdat het mij enorm heeft geholpen in het begin van mijn carrière. Door de AMR heb ik een startersboost gehad, ik rankte meteen goed in Google en trok razendsnel de aandacht van honderden bezoekers.

Uitspraak van de man achter de schermen

”15-jarige en zelfs 65 plussers kunnen dit, het is een online marketing wereld voor iedereen”.

Verschillende beloningen

Affiliate marketing is dé manier om online geld te verdienen, maar waar krijg je nou precies allemaal voor betaald?

Pay Per Click (PPC)

Als je een product promoot krijg je van de adverteerder promotiemateriaal. Dit promotiemateriaal plaats je op je affiliate marketing website.

Als een bezoeker vervolgens op dit promotiemateriaal klikt krijg jij een beloning van de betreffende adverteerder. Dit is geen hele grote beloning, je moet dan echt aan centen denken. Ook moet je hier de verkopen en leads nog niet bij optellen, die komen er pas bij als er daadwerkelijk iets gekocht wordt.

Pay Per Lead (PPL)

Pay per lead betekend dat je betaald wordt als een bezoeker zich aanmeld op de website van de adverteerder.

Je krijgt dus ook geld als een bezoeker op jou website zich aanmeld voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief van de adverteerder. Jij staat hier overigens los van. Het is dus de taak van de adverteerder om vervolgens het product te laten kopen.

Ook hier moet je de commissie hier niet bij optellen, die staat hier volledig los van.

Pay Per Sale (PPS)

Pay Per Sale zorgt ongetwijfeld voor het meeste geld. Je krijgt een commissie van de adverteerder zodra iemand via jou affiliate link het product bij de adverteerder gekocht heeft.

Pay Per View (PPV)

Bij Pay Per View wordt er betaald per keer dat de advertentie bekeken is door je bezoekers. Ook in dit scenario staan de verkopen en leads los van de beloning.

Hoelang duurt het voordat ik ga scoren met affiliate marketing?

Voor alle affiliates is geduld een schone zaak. Als jij affiliate marketing hebt opgezocht met de intentie om ‘even snel geld te verdienen’ ga je er niet komen. Affiliate marketing vergt energie en inzet en alleen dan zul je aan de top komen.

Je zult niet na een maandje al spetterende resultaten zien, natuurlijk is een sale geweldig, maar het kan altijd beter. Daarom wil je altijd aan je website blijven werken om de beste resultaten te behalen.

Er is dus maar een ding zeker. Als jij vol energie blijft werken zul je er vroeg of laat komen.

Het beste affiliate marketing voorbeeld

Ik neem Jacko Meijaard als voorbeeld. Jacko startten met affiliate marketing toen hij 20 jaar oud was. Inmiddels is hij 27 jaar oud.

Toen hij begon had hij bijna tot geen investeringsgeld en leefde hij met weinig geld. Zodra Meijaard zijn eerste website opzetten duurde het 3 maanden voordat hij zijn eerste commissie binnenkreeg.

Door deze commissie bleef hij gemotiveerd aan zijn websites werken. Per maand voegde hij ongeveer 3 blogs aan zijn affiliate website toe. Hij begon al snel meer resultaten te zien. Hierdoor bleef hij enorm gemotiveerd.

In het begin probeerde hij vooral zijn eigen teksten te schrijven. Dit lukte wel, maar het kon beter. Hij ging teksten uitbesteden en deze content posten op zijn website. Zodra hij dit deed ging het echt heel snel, omdat hij enorm goede content aanbood. Google ziet dit en beloond je hier voor. Je krijgt steeds meer gratis bezoekers, Hoe meer bezoekers, hoe meer kopers, hoe meer verdiensten.

Even tussendoor, je hoeft natuurlijk niet je geld direct teksten uit te besteden. Ik raad je aan om in het begin vooral je eigen teksten te schrijven. Hier leer je niet alleen van, je bespaart er ook geld mee.

Nu is Jacko Meijaard 7 jaar bezig met affiliate marketing, heeft 50+ affiliate websites en een passief inkomen van €10.000+ per maand, en dit neemt elke maand met een bedrag toe.

Het belangrijkste wat je in je achterhoofd moet houden is dat je zelf je inkomen zult bepalen. Hoe meer tijd je in je website stopt, hoe meer inkomsten je binnen krijgt.

De Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is opgedeeld in verschillende modules. In deze cursus leer je een soort website marketing, namelijk affiliate marketing. Per module wordt er een deel uitgelegd dat belangrijk is om een succesvolle affiliate te worden. In totaal zijn er 7 modules.

Affiliate Marketing Revolutie modules

Het product kiezen

Jacko neemt je mee naar een adverteerder genaamd Paypro. Hier laat hij je tussen de producten kijken die mogelijk zijn om te kiezen.

Als je een product kiest moet je aan een aantal dingen denken:

 • In welke niche voel ik me thuis? Waar weet ik veel over?
 • Weet ik hoe ik over deze niche goede content kan maken?
 • Is de commissie die ik krijg rendabel en naar mijn voldoening?
 • Hoeveel mensen bieden het product aan?

De laatste vraag is heel belangrijk. Als veel affiliates het product aanbieden dat jij voor ogen had wordt het lastig om je website met dit product hoog in Google te laten scoren, omdat er al veel concurrentie op de markt is.

Paypro is slechts een adverteerder. Ik vindt de volgende adverteerders het fijnst om mee samen te werken, omdat je bij deze adverteerder geen hoge balans nodig hebt om je geld naar je bank over te laten maken.

 1. Paypro – heeft een ruim aanbod van verschillende relevante advertenties.
 2. Awin – heeft een wereldwijd netwerk, er zijn producten van over de hele wereld te vinden.
 3. TradeTracker – is erg gebruiksvriendelijk en biedt ook 1 op 1 conversaties.

Je eigen WordPress website

In het begin van de online cursus wordt uitgelegd hoe je een WordPress website aanmaakt en deze vervolgens goed inricht.

Het is niet dat je zelf alle handige trucjes hoeft te achterhalen, deze worden voor je gepresenteerd en kun je zo overnemen (wel met je eigen content) op je eigen website. Dit zorgt ervoor dat je niks mist waardoor je maximaal kunt presteren met je website.

Search Engine Optimalisation (SEO)

Als je website dan aan alle eisen voldoet begin je aan de SEO (Search Engine Optimalisation) waardoor je hoog gaat scoren in Google.  Hoog scoren in Google is enorm belangrijk, omdat dit gratis bezoekers naar je site trekt.

Je gaat dus werken aan de zoekmachine optimalisatie van je site. Ook dit kun je weer volledig van het presenteerblaadje overnemen.

Bij zoekmachine optimalisatie hoort zoekwoorden onderzoek. Dit betekend dat je op zoek moet naar woorden waar mensen op Google veel naar zoeken. Deze woorden verwerk je vervolgens in je blogberichten. Je kunt zoekwoorden met Google vinden, maar dit kan ook breder en makkelijker met zoekwoorden zoekers. Ik geef je hier mijn top 3:

 1. Neilpatel – bevat relevante informatie en geeft ruime ideeën.
 2. SEMrush – geeft je een goed inzicht in de statistieken van zoekwoorden.
 3. KWFinder – bevat ook veel long tail zoekwoorden, deze zijn erg belangrijk!

Jacko legt alles stap voor stap uit, je mist niks en je krijgt de meest relevante informatie over SEO. Ook kun je deze informatie, net zoals bij het opzetten van je website, toepassen in je eigen onderneming.

Must-haves

Naast de website- en perfecte SEO lessen krijg je ook nog training over musts voor jou website, zoals pop-ups die voor bezoekers verschijnen op je website, e-mail lijsten, CTA Boxen en veel meer. Allemaal dingen waardoor je het maximale uit je website kunt halen.

Forum

Als je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft heb je automatisch toegang tot het forum op de website.

Hier worden vragenHier worden al je vragen beantwoord over alles wat maar met affiliate marketing te maken heeft. Neem alvast een kijkje hoe dit eruit ziet!

Affiliate Marketing Revolutie Forum

Affiliate Marketing Revolutie review

Tijdens het volgen van deze cursus heb ik constant goed gekeken naar wat Jacko deed en ik heb dit vervolgens nagedaan.

Ik begon met mijn eigen eerste website en paste hier de informatie op toe wat mij werd voorgedaan in de brede cursus.

Toen ik eenmaal mijn eerste website afhad stond er nog maar 1 blog op. In de eerste 2 maanden heb ik 6 blogs toegevoegd, om de twee weken eentje dus.

Al snel had ik mijn eerste commissie binnen. Toen ik dit berichtje op mijn telefoon binnen kreeg voelde dat goed, want het was een teken dat er dus geld met affiliate marketing te verdienen viel!

Na het berichtje ben ik direct verder aan de site gegaan en ben ik meerdere producten toe gaan voegen die relevant waren. Deze producten zorgde ervoor dat ik hoger op Google kwam, en dus kreeg ik steeds meer commissies omdat steeds meer mensen via mijn website het betreffende product kochten.

Ik ben dus erg positief over de Affiliate Marketing Revolutie, omdat het mij een superstart naar succes gegeven heeft!

Kosten

De kosten van deze cursus zijn laag voor wat je krijgt. Je investeert slechts €47,- euro in de Affiliate Marketing Revolutie en plukt hier gegarandeerd de vruchten van in de toekomst.

Normaal kost de AMR €147,- euro, maar via de hiervoor vermelde link ontvang je nu een tijdelijke unieke korting van wel €100,- euro!

Ik snap dat je €47,- euro relatief veel vindt voor een cursus, maar dit is tegengesteld. Ik zag het als een investering en dat is het zeker geweest. Ondertussen heb ik die 5 tientjes al lang weer terug verdient met affiliate marketing.

Om te bewijzen dat de AMR zeer betrouwbaar is bieden we je de 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Waarom wel affiliate marketing?

Thuiswerk, vrijheid, financieel onafhankelijk. Wat zoek je nog meer in een baan? Dit is toch al reden genoeg om voor affiliate marketing te kiezen? Echt, er is geen betere manier van online geld verdienen dan dit.

Met affiliate marketing kun je zo ver komen, dat je niet eens meer aan werken hoeft te denken. Het enige wat je dan nog moet doen is checken wat je in het afgelopen uurtje verdient hebt. Natuurlijk zal dit tijd kosten, maar vergelijk het eens met een normale baan. Hieronder leg ik het je volledige verschil uit.

Het verschil

Stel je werkt je hele leven. Laten we zeggen dat dat vanaf je 17e tot je 67e is. In het totaal is dit 50 jaar lang elke week 40 uur werken tegen het Nederlandse basis inkomen. Het gemiddelde basisinkomen in Nederlands is €35.500 per jaar, in deze 50 jaar verdien je dus €35.500 * €50 = €1.775.00 bruto. Bedenk wel dat hier alle belastingen en premies nog in de mindering gebracht moeten worden.

Nu komt het.

Stel je geniet je hele leven. Laten we in dit geval dezelfde leeftijd nemen, je werkt dus ook in dit geval 50 jaar. Van deze 50 jaar werk je +/- 5 jaar aan het opzetten van je affiliate marketing onderneming.

Ik snap dat velen nu zullen zeggen dat 5 jaar wel een erg lange periode is, maar bedenk bij jezelf wat je na deze 5 jaar kunt bereiken.

Om het iets gemakkelijker te maken laten we de inkomsten van deze drie jaar even weg. Als je op een duur al je zaken op een rijtje hebt en je besteedt voldoende aandacht aan het onderhouden van je website verdien je na drie jaar pakweg €7,500 per maand. Het sommetje kun je zelf wel uitrekenen…

Dat is (€7500 * 12) * 45 = €4.050.000,- netto in 45 jaar!

Nadat je 5 jaar tijd geïnvesteerd hebt in je onderneming (dit is een genomen gemiddelde) & je pakt alles op de goede manier aan heb je gegarandeerd al een goed kapitaal in je zak. Als je dit kapitaal hebt kun je dus ook bijvoorbeeld je content voor op je site kunnen uitbesteden. Zo neemt het aantal bezoekers nog sneller toe en je hoeft er zelf een stuk minder tijd in te steken.

Deze genomen €4.050.000,- is een realistisch getal. Het kan alleen maar oplopen, mede omdat je betere content op je website hebt. Nu zeg ik website, maar tegen die tijd zijn het websites. Meervoud. Meervoudige winst!

Je kunt op vakantie wanneer je wilt, het enige wat je nodig zult hebben is een laptop met internetverbinding. Per dag werk je wellicht 3 uurtjes aan de zaak, dit is toch genieten?

Toen ik hier achter kwam heb ik de knop direct omgedraaid en ben ik me gaan focussen op dit geweldige verdienmodel. Dit is overigens de reden waarom ik wel voor affiliate marketing heb gekozen.

Wie is Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is een 27-jarige succesvolle ondernemer die geboren is Zeeland.

Hij staat bekend om zijn grootte affiliate marketing succes, namelijk 10k+ in een maand (hier heeft hij een groep voor waar alleen leden in mogen die 10k+ per maand halen)! Ook kennen veel mensen hem van de welbekende AMR: de Affiliate Marketing Revolutie.

Naast zijn affiliate websites is hij ook eigenaar van een bedrijf genaamd Meijer Media. Daarvoor volgde hij een opleiding journalistiek. Ondanks dat iedereen het in zijn omgeving afraadde, stopte hij toch wel met deze opleiding zodat hij zich volledig kon focussen op internet marketing. En wat voor een succes is daar uit voortgekomen zeg!

De Affiliate Marketing Revolutie is overigens ook een onderdeel van het bedrijf Meijer Media.

Betrouwbaarheid

Jacko Meijaard is een succesvolle zelfstandig ondernemer met uitstekende recensies. Het meerendeel dat de cursus van hem gevolgd heeft is hier beter uit gekomen; ze hebben een passief, online inkomen weten te creëren. En dat dankzij de hulp van Jacko.

Jacko heeft een ultiem groot forum waar alles omtrent affiliate marketing op wordt gepost. Succesverhalen tot aan tools om je website te optimaliseren. Op dit forum zijn op het moment zo’n 4000 mensen actief. Dit is nog een reden om in zijn betrouwbaarheid te geloven.

Ik snap dat je het misschien een beetje achterdochtig vindt dat deze manier van online geld verdienen zomaar op het internet aangeboden wordt. Het is tenslotte een goudmijntje dat zomaar vrijgegeven wordt. Integendeel vindt Jacko juist dat iedereen de vruchten van dit online verdienmodel mag plukken en negeert daarom niemand die zijn cursus volgt of wilt volgen.

Een van de grootste pluspunten vindt ik dat Jacko zelf altijd degene is die als eerst op een berichtje reageert als je er even niet meer uitkomt. Dit brengt natuurlijk ook vertrouwen met zich mee, omdat hij je echt wilt helpen met het opzetten van een goed lopende onderneming.

Dus… ben je er klaar voor?

Weet jij het al? Wordt het de 9 tot 5 baan met een matig salaris? Of wordt het toch thuiswerk, vrijheid en enorm veel geld verdienen? Ik zou hier geen tweede keer over na hoeven te denken, doe dit alsjeblieft ook niet!

Deze oplossing zorgt ervoor dat ook jij, zonder vast te lopen, een succesvolle online marketeer wordt met een inkomen waar je U tegen zegt!

Stop met dromen en begin vandaag nog met de online Affiliate Marketing Revolutie. Volg de cursus en pas de aanwijzingen vanuit de cursus in praktijk toe. Geloof me, je zult snel een begin zien van iets groots, iets heel groots!

Wil jij veel geld verdienen met affiliate marketing? Dan is dit gegarandeerd de perfecte oplossing voor jou! Al meer dan 1000 mensen zijn je voorgegaan!

Ja! Ik wil veel geld verdienen!

1 reactie op “Affiliate Marketing: veel online geld verdienen

 1. Door Jens van den Dries

  Erg goed en duidelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *